Selecteer een pagina

Tarieven Webdesign gewoon online. Lekker duidelijk en voor iedereen hetzelfde!

Onze Website tarieven en mogelijkheden

Tarieven Online Marketing. Lekker duidelijk en voor iedereen hetzelfde!

Onze advies en marketing prijzen

Tarieven Grafisch Ontwerp. Lekker duidelijk en voor iedereen hetzelfde!

Onze grafisch ontwerp prijzen

Antwoorden op jou vragen

Wat is SEO en optimalisatie precies?

SEO staat voor Search Engine Optimization. Met een uitgekiende SEO Marketing Strategie is het mogelijk de topposities in de Google zoekresultaten te veroveren. Dit levert direct meer bezoek op voor uw website.

Door het ranken van meerdere zogenaamde “properties” zoals uw Facebook- of Twitterpagina of wellicht een Youtube-video, drukt u ook nog eens meerdere concurrenten verder naar beneden. Gevolg: minder bezoekers voor hen en dus meer voor u!

Maar ook “ links” zijn van belang in de resultaten en niet te vergeten de metadata van de content.

“Content is Key”

Is uw website niet responsive? Hetgeen inhoud dat deze zich niet aanpast aan schermen van tablets of telefoons, dan zakt u direct in de resultaten. Niet vreemd als u bedenkt dat onderzoek heeft uitgewezen dat 73% van de zoekopdrachten gebeurd op mobiele apparaten.

Ik geef hierbij een Gratis SEO check met een uitgebreid rapport in pdf. En al enige tips voor optimalisatie van uw website.

Lees meer over optimaliseren

Wat is het verschil tussen zelf onderhouden en onderhoudscontract?

Natuurlijk kun je zelf je website onderhouden. Als je weet hoe het werkt, kan dit prima zelf.

Heb je geen flauw idee hoe je je website moet onderhouden? Heb je er geen tijd voor, of nog belangrijker, wil je er geen tijd voor vrij maken?

Laat mij het dan voor je doen!

Ik zorg ervoor dat je website altijd up-to-date is, dat alles naar behoren werkt, en dat in een noodsituatie je website direct weer online is.

Lees meer over onderhoud

Wanneer moet ik betalen?

Alle vormgeving na defintief ontwerp aanlevering is inclusief 1 correctie ronde. (extra correcties voeren we door op basis van nacalculatie)

Bij start opdracht vragen we een aanbetaling van 50%. Eventueel in overleg in termijnen. Bij oplevering wordt de laatste termijn in rekening gebracht. 

Wat is een Website Advies precies?

Heb je al een website, maar heb je het idee dat er meer uit te halen valt? Of misschien vraag je je af of je website nog wel uptodate is, misschien wil je weten hoe je website zich kan onderscheiden van concurrenten. Dan is Website Advies een goed idee, wij analyseren je website waarna een advies volgt met praktische tips om je website te verbeteren. We kunnen een strategisch plan omzetten om te zorgen dat je huidige website naar een hoger niveau getild wordt. 

Lees meer hierover

Hoe zit het precies met content aanleveren?

Het aanleveren van teksten, logo, afbeeldingen en alle aanvullende informatie zijn van wezenlijk belang om de vormgeving of ontwikkeling te realiseren. Om het proces zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen is een goed contact onzettend belangrijk. Ben jij als ondernemer of zzpér niet bezig met met ondernemen? Geen probleem wij zorgen graag voor geschikte content ontwikkeling met SEO in gedachten. 

Lees meer hierover

{

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam sodales lacus a diam efficitur dignissim. Aliquam sollicitudin libero sit amet dui porta venenatis. Pellentesque ultrices nulla et finibus tempor.

Mariska Wobbe

by Free Spirit DeSign

Let's Work Together!

Ut porttitor imperdiet hendrerit. Suspendisse pulvinar lacus nec sollicitudin finibus ligula quam bibendum dui, maximus ornare ex nulla ut lacus.

Locatie

Valkenburg aan de Geul (LB) Nederland

(+31) 06 514 04 102

spirit@by-spiritdesign.com