Selecteer een pagina

Website Designer & Content Creatie

Mijn naam is Mariska, ik help al ruim 16 jaar ZZPérs, bedrijven en stichtingen met hun online zichtbaarheid. Zowel webdesign en development, maar ook optimaliseren (SEO), content creatie en grafische ontwerpen zijn mijn dagelijkse uitdagingen.

Neem contact opBekijk mijn werk

Over Mij

Hi, Ik ben Mariska. Ik help ruim 16 jaar bedrijven en zzp’ers met ontwikkeling van websites en marketing!

Ik heb ontzettend veel lol in het designen van websites en aanvullende digitale ontwerpen. Ik werk o.a. met bootstrap, joomla, wordpress, html en magento2. De ontwikkelingen gaan hard in de webdesign wereld daarom blijf ik mij graag ontwikkelen en bijleren zodat ook bij webdesign ontwerpen steeds up to date zijn!

Door mijn opleiding en werkervaring in digitale online marketing, kan ik deze mooi samen inzetten in het webdesign met marketing ervaring, dat is 2 vliegen in 1 klap! Voor ingewikkelde webdevelopment projecten werk ik soms samen met geweldige developers.

Elk jaar is iets “hot” in design. Dit jaar 2019 is de trend BRUTAL WEBDESIGN hetgeen betekend veel felle kleuren en op eerste gezicht vreemde combinaties, a-symmetrie en fluid ontwerpen.

 • Frontend Development
 • Backend Development
 • UI/UX Design
 • Branding
 • SEO
 • Social Media

Mijn Visie

Ik reis graag, ik leer graag nieuwe dingen over vanalles en nog wat, ik creeer graag dingen en breng graag SPIRIT & SPARKLE in mijn leven. Ik vind het belangrijk dat ik iemands verhaal hoor voordat we samen op pad gaan:-) Zo hoop ik die Spirit & Sparkle in de ontwerpen te kunnen brengen die horen bij jou en je wensen. De uitdagingen in mijn werk maken geen enkele dag hetzelfde, soms wordt ik er gek van omdat iets niet werkt, soms moet je uren debuggen om een probleem op te lossen, maar als het dan gelukt is of als iemand super blij is met het resultaat…..dan maakt dat mijn dag helemaal TOP!

I believe design is a process

I prototype and iterate

I design and build

Bepalen

Met een goede kop koffie brainstormen we samen over wat jij wilt en hoe we dat kunnen creëren.

Design

Ik ga aan de slag met het ontwerp. Als het vorm heeft en de 1e opzet klaar is, gaan we weer een kop koffie drinken….

Verfijnen

Jij bent aan zet, na overleg, pas ik de gewenste dingen aan in het ontwerp en worden de laatste puntjes op de i gezet.

Bouwen

Alles wordt definitief gebouwd en nu duurt het niet lang meer en we gaan online!

Jaren Ervaring

Independent Projects

Team Projects

Ervaring

 • Magento2 Frontend Development, B2B, B2C en multistores.
 • Joomla,  e-commerce en multilangual.
 • Wordpress.
 • HTML, CSS, Bootstrap.
 • Digital Marketing; SEO, SEA, Google, Social media, content, affiliate, e-nieuwsbrieven.
 • Grafisch ontwerp, Adobe photoshop, illustrator.

Educatie

 • HBO Digital Online Marketing, Webdesign, Webdevelopment, Mobile App development, Graphic design, Social media marketing, content marketing.
 • Google Webmastertools certificering
 • Magento 2 frontend development.
 • Hogeschool voor beeldende kunsten.

Recognition

 • Voor drukwerk bedrijf website gehele SEO content geschreven en grafische ontwerpen met optimalisatie gerealiseerd.
 • Magento 2 B2B website gebouwd, uitgebreide SEO en marketing.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Mijn werk

Mariska, steekt veel tijd in de intake om er achter te komen wat de klant echt wil. Komt met goede suggesties en speelt goed in op lopende ontwikkelingen. Ze heeft me in het hele proces van logo-ontwikkeling en website bouwen continue op de hoogte gehouden. Alles was voor de afgesproken deadline klaar. Wat verder prettig is haar goede bereikbaarheid. Ik kan en zal haar zeker aanbevelen. Ga zelf met haar in gesprek en ervaar haar creativiteit zou ik zeggen..”

Eric Bloemers

Mirrorcounseling

Mariska Wobbe heeft het logo voor mijn baby- kinderwinkel ontworpen. Je merkt dat het ontwerpen van logo’s, websites, flyers e.d. haar plezier en voldoening geeft. Ze is zelf nieuwsgierig en leergierig en wilt het optimale resultaat behalen. Ze blijft zich steeds vernieuwen en krijgt steeds meer ervaring die graag deelt. Ik kan haar aan iedereen aanbevelen voor een fris nieuw logo , website , poster of flyer!.”

Doenja Wobbe

Conceptstore 100% Zoefff

As a team of professional coaches we are very pleased with the website that Mariska created for us. She demonstrated flexibility in integrating our wishes and her artistic eye was helpful. Her technical knowledge as well as her expertise in marketing and SEO is state of the art. All in all she has exactly what it takes to be the right partner in website design.

Birgitta Schomaker

Impact Coaching Amsterdam

Ready to Start a Project?

I'm Available for Hire or Freelance
Ge in Touch