Wat ik doe

Website Advies  & Consulting

Wil jij weten hoe je bedrijf er in de WONDERE WERELD van internet uit ziet?

Heb je al een website en vraag je je af of er meer uit te halen valt? 
Misschien denk je aan een make-over of een vernieuwing om met de tijd mee te gaan. 
Misschien vraag je je af of je niet meer uit je website kunt halen?

Dan is ADVIES & CONSULTING de juiste optie!

Website Advies & Analyse

Je hebt al een website, misschien is deze al enkele jaren oud of misschien vraag je je af of jouw website wel voldoet.
Een kritische blik op jouw digitale zichtbaarheid is soms heel fijn om te weten waar je staat en hoe bezoekers of potentiële klanten jouw onderneming zien.
Is het navigeren wel goed of verlies je klanten op bepaalde plekken in je website omdat mensen goed kunnen navigeren?
Is je website wel goed geoptimaliseerd of valt er meer uit te halen? Is je website wel een verlengde van je onderneming?
Zowel de gebruikerservaring (UX) als de omgeving (UI) zijn hierbij van groot belang.

In plaats van direct over te gaan tot een redesign of makeover van je website, kan het zijn dat door analyse en advies blijkt dat enkele aanpassingen al hele andere effecten kunnen hebben.

De vragen die je hebt over je website zijn voor mij het startpunt om te onderzoeken wat wel en niet goed werkt op je website.
Door een analyse kan ik ideeën en potentiële verbeterpunten aangeven.
Ik zal na analyse een rapport schrijven waarin ik alle punten in kaart breng met mogelijke oplossingen.
De analyse betreft zowel het gebruikersgemak, de layout maar ook de gebruikerservaring, het grafische gedeelte, de teksten, de indeling, de optimalisatie, de snelheid van de website en alle andere aspecten die een website tot een goed geheel maken.

 

Andere Diensten

SEO & Snelheidsoptimalisatie

Om goed te scoren met je website moet deze snel laden. Duurt het te lang, dan is een bezoeker of potentiele klant al weg. Ik voer aan de hand van tools een analyse uit. Ik zorg dat onder andere je afbeeldingen, cache en website instellingen worden geoptimaliseerd voor een snelle website. (GTmetrix rapport)

Bouw een nieuwsbrief bestand op

Een nieuwsbrief bestand opbouwen en contact houden met je abonnees is een goede marketing optie indien je dit geregeld een nieuwsbrief uitstuurt. Ik ontwerp een mooi basis opzet voor je nieuwsbrief en intergreer deze nieuwsbrief opt-in optie voor je in je website. 

+

Website Re-platform of Migratie

Website verhuizen naar een andere hosting provider of naar een andere domeinnaam? Daarbij komt best heel wat kijken, je wilt niet dat je jouw opgebouwde waarde in goole verliest! Je wilt natuurlijk ook niet dat je website lang offline gaat. Er kunnen verschillende redenen zijn om te migreren, wil je meer informatie hierover? Ik help je graag bij dit proces.

Training zelf onderhouden

Wil je graag zelf je website onderhouden en updaten? Maar weet je niet precies hoe dat werkt? Geen probleem ik geef graag een training over het onderhouden en updaten van je website en je ontvangt na de training een handout met handleiding.

Ontvang een gratis op maat offerte

Share This