creative

Diensten & Tarieven

Let’s Work!

portfolio

Diensten

Contact

Antwoorden op jouw vragen

Hier zijn antwoorden op enkele veel gestelde vragen. Bekijk hieronder een overzicht van de tarieven. Heb je een vraag? Stuur gewoon even een mailtje ♥

Wat is SEO en optimalisatie precies?

SEO staat voor Search Engine Optimization. Met een uitgekiende SEO Marketing Strategie is het mogelijk de topposities in de Google zoekresultaten te veroveren. Dit levert direct meer bezoek op voor uw website.

Door het ranken van meerdere zogenaamde “properties” zoals uw Facebook- of Twitterpagina of wellicht een Youtube-video, drukt u ook nog eens meerdere concurrenten verder naar beneden. Gevolg: minder bezoekers voor hen en dus meer voor u!

Maar ook “ links” zijn van belang in de resultaten en niet te vergeten de metadata van de content.

“Content is Key”

Is uw website niet responsive? Hetgeen inhoud dat deze zich niet aanpast aan schermen van tablets of telefoons, dan zakt u direct in de resultaten. Niet vreemd als u bedenkt dat onderzoek heeft uitgewezen dat 73% van de zoekopdrachten gebeurd op mobiele apparaten.

Ik geef hierbij een Gratis SEO check met een uitgebreid rapport in pdf. En al enige tips voor optimalisatie van uw website.

Lees meer over optimaliseren

Wat is het verschil tussen zelf onderhouden en onderhoudscontract?

Natuurlijk kun je zelf je website onderhouden. Als je weet hoe het werkt, kan dit prima zelf.

Heb je geen flauw idee hoe je je website moet onderhouden? Heb je er geen tijd voor, of nog belangrijker, wil je er geen tijd voor vrij maken?

Laat mij het dan voor je doen!

Ik zorg ervoor dat je website altijd up-to-date is, dat alles naar behoren werkt, en dat in een noodsituatie je website direct weer online is.

Lees meer over onderhoud

Wat is een Website Advies precies?

Heb je al een website, maar heb je het idee dat er meer uit te halen valt? Of misschien vraag je je af of je website nog wel uptodate is, misschien wil je weten hoe je website zich kan onderscheiden van concurrenten. Dan is Website Advies een goed idee, wij analyseren je website waarna een advies volgt met praktische tips om je website te verbeteren. We kunnen een strategisch plan omzetten om te zorgen dat je huidige website naar een hoger niveau getild wordt.

Lees meer over advies

Hoe zit het precies met content aanleveren?

Het aanleveren van teksten, logo, afbeeldingen en alle aanvullende informatie zijn van wezenlijk belang om de vormgeving of ontwikkeling te realiseren. Om het proces zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen is een goed contact onzettend belangrijk. Ben jij als ondernemer of zzpér niet bezig met met ondernemen? Geen probleem wij zorgen graag voor geschikte content ontwikkeling met SEO in gedachten. 

Lees meer hierover

Wanneer moet ik betalen?

Alle grafische vormgeving dient voldaan te worden na levering van het definitief ontwerp inclusief 1 correctie ronde. (extra correcties voeren worden op basis van nacalculatie uurtarief berekend)

Bij de start van een opdracht vragen we een aanbetaling van 50%. Eventueel in overleg in termijnen. Bij oplevering wordt de laatste termijn in rekening gebracht. 

Ontvang een GRATIS Advies!

Advies

Beantwoord onderstaande vragen en ontvang een GRATIS advies!  Liever een kopje koffie en persoonlijk contact? Perfect! Ik vind het ook fijn om kennis te maken zodat we beide weten of we het Project samen tot een geweldig resultaat kunnen brengen.

Tarieven Webdesign Overzicht

Tarieven  Marketing Overzicht

Tarieven  Grafisch Ontwerp Overzicht

Creative

Neem Contact Op

Neem contact op

Share This