creative

BRENG SPIRIT♥
& SPARKLE
IN JE ONDERNEMING

by Spiritdesign

Training 

Onderhoud & updates

ADVIES CONSULT

Webdesign & Ontwikkeling

CREATIVE by SpiritDeSign ontwerpt en bouwt websites breng
♥ Spirit & ✭ Sparkle in je onderneming!

WEBSITE DESIGN
Een One-page website (single page of landing page), een eenvoudige website, een informatieve website, een goed functionerende webwinkel of website waarbij mensen via login informatie of cursussen kunnen volgen? Tijdens een goede kop koffie bespreken we wat jij graag wilt. Aan de hand van een vragenlijstje kunnen we samen kijken naar je wensen en de technische mogelijkheden. Wil je het vragenlijstje al eerder ontvangen, geen probleem!

Het CMS (Content Management Systeem) dat het beste past bij jouw wensen zullen we bespreken. Sommige systemen zijn eenvoudig zelf te onderhouden. (heb je uitleg en ondersteuning nodig, dan hebben we daar een training & onderhoud mogelijkheid voor). Andere systemen zijn misschien de perfecte keuze, maar niet zelf te onderhouden. Uiteraard wordt alles Mobile First gebouwd, hetgeen betekend dat je website super werkt op een smartphone of tablet. De websites zijn dus responsive en passen zich perfect aan, aan het scherm.

SINGLE PAGE OF STARTER
Ben jij een startend ondernemer, zzp’er of heb je genoeg aan een One-page? Dan is het Single Page pakket perfect voor jou! Zo zorg je dat je online zichtbaar bent voor een klein budget van € 249,00!
Je kunt eenvoudig één van de ontwerpen kiezen, deze wordt helemaal persoonlijk aangepast met de door jouw aangeleverde content. (logo, foto’s en teksten). Uiteraard kan je altijd makkelijk je pakket upgraden naar wens. Daarnaast is deze website eenvoudig zelf te onderhouden.

WEBSITE MAKEOVER
Heb je al een website, maar is deze jaren geleden gemaakt? Misschien behaal je niet het gewenste resultaat met je website? Ik kijk graag naar je website en maak een up to date ontwerp dat na analyse laat zien waar de moeilijkheden zitten. Wat je meer eruit kunt halen en helemaal van deze tijd! Nieuwsgierig? Neem  dan contact op!

Het Proces

BEPALEN

Met een goede kop koffie brainstormen we samen over wat jij wilt en hoe we dat kunnen creëren.

j

DESIGN

Ik ga aan de slag met het ontwerp. Als het vorm heeft en de 1e opzet klaar is, gaan we weer een kop koffie drinken....

f

VERFIJNEN

Jij bent aan zet, na overleg, pas ik de gewenste dingen aan in het ontwerp en worden de laatste puntjes op de i gezet.

BOUWEN

Alles wordt definitief gebouwd en nu duurt het niet lang meer en we gaan online!

Online Marketing

Een samenspel van goede teksten, SEO, email marketing, affiliate marketing, social media,
A/B testing, analyse, strategy en planning.

CONTENT STRATEGIE
Content is King! Om met je website goed te scoren is dus het samenspel tussen goede teksten en geoptimliseerde afbeeldingen van groot belang. Wil je goed vindbaar zijn? Dan kijken we graag samen naar de mogelijkheden en maken desgewenst een plan voor je. Uiteraard kunnen wij ook zorgen voor de juiste Content Ontwikkeling!

KOPPELEN VAN JE WEBSITE
Online marketing en vindbaarheid heeft alles te maken met koppelen. Om te beginnen koppelen we je account aan Google webmastertools, zodat we alles goed kunnen testen en analyseren. Maar ook het koppelen van je website aan social media platformen, linkbuilding, affliate marketing en email nieuwsbrief systeem zijn ontzettend belangrijk.

HOE STAAT HET MET JOUW WEBSITE ERVOOR?
Wil je graag weten hoe jouw website ervoor staat? Dan is het mogelijk een Analyse te laten maken daarna krijg je een Advies en eventueel een strategie plan.

Grafische Vormgeving

Je wilt graag dat je onderneming dát gevoel uitstraalt waar jou onderneming voor staat! Van logo ontwerp, drukwerk tot digitale ontwerpen met die ✭Sparkle✭

BANNERS & AFBEELDINGEN
Misschien sta je er niet zo bij stil, maar digitaal ontwerp wordt tegenwoordig overal gebruikt. Een mooie slide, banner omslagfoto op je social media of de afbeeldingen die gebruikt worden in je website. Ze moeten digitaal aan hele andere voorwaarden voldoen om snel (SEO) geladen te worden met de juiste tags.

LOGO & DRUKWERK
We bespreken wat jij wilt dat je bedrijf uitstraalt, we brainstormen over kleuren, ideeën en wensen. Aan de hand maak ik een uitgebreid concept. Na het bespreken kunnen aanpassingen gedaan worden.
(2 aanpassingsrondes inbegrepen). Je ontvangt jouw logo in diverse (druk) bestanden. Of je nu een flyer
(2-zijdig) een folder of brochure nodig hebt, misschien een poster, advertentie of een tof nieuwsbrief ontwerp, ik zorg voor de Spirit & Sparkle!

Advies, Training & Onderhoud

Hoe staat je bedrijf er in de wondere wereld van internet voor?
Soms heb je een makeover nodig of een upgrade.
Je website moet wel geupdate blijven en zeker veilig!
Zelf doen of mij laten verzorgen?

ADVIES
Misschien heb je al een tijd een mooie website en vraag je je af of er niet meer uit te halen valt? Het Advies is een mogelijkheid met een kritisch oog te kijken naar het gebruikersgemak en de gebruikerservaring van de klant op je website. Daarnaast zijn er de nodige tools die gebruikt kunnen worden om precies in kaart te brengen hoe jouw website ervoor staat in de wondere wereld van internet. Na zo’n advies wordt misschien duidelijk dat er maar een aantal kleine dingetjes aangepast hoeven te worden. Wellicht kies je liever voor een gehele makeover. Je ontvangt in elk geval een uitgewerkt Advies waar vervolgens een plan op gemaakt kan worden.

ONDERHOUD & UPDATES
Deze updates zorgen voor extra functionaliteit, maar het gaat vaak ook om belangrijke beveiligingsupdates. Hackers kennen namelijk de zwakke plekken in verouderde versies en kunnen dus toegang verkrijgen tot je website.

Worst case scenario: wat kunnen de hackers met deze toegang?

Je website of server gebruiken om spam of virussen te versturen
Je domeinnaam en webruimte stelen om zelf te gebruiken voor dubieuze websites
Stelen van gegevens, zoals: ip’s, adressen, bankgegevens, marketing informatie, etc.
Gijzelen van je website en om losgeld vragen
Rekenkracht stelen om bijvoorbeeld Bitcoins te minen
Al met al, voor welk CMS systeem je ook gekozen hebt, updaten van je website is van wezenlijk belang! Daarnaast vind Google het ook altijd leuk als je nieuwe informatie aanbied op je site. Ik verzorg deze dingen zoals kleine updates van content, alle beveiligings updates maar ook broken links graag voor je.  Daarnaast worden verouderde websites (zonder updates) niet altijd goed weergegeven in de nieuwste browsers.

Standaard kost software onderhoud van jouw website € 15,- per maand. Updates worden binnen een week doorgevoerd. Lever jij een nieuwe klant aan? Dan krijg je drie maanden gratis software onderhoud van mij.

TRAINING VOOR ZELF ONDERHOUD
Kies je voor een wordpress website of heb je deze al, dan is onderhoud en zelf toevoegen van teksten en afbeeldingen of deze veranderen van belang. Wil je dit graag zelf doen? Dat kan, ik leg je graag uit hoe je dit zelf kunt doen.

Creative

Let’s Get Started

JA! Ik wil 
✭ SPARKLES✭ 
in mijn Onderneming!

Share This