Over Mij

Hi! Ik ben Mariska

UI & UX Designer 

 

Ik heb ontzettend veel lol in het designen van websites en aanvullende digitale ontwerpen. Ik werk o.a. met bootstrap, joomla, wordpress, html en magento2. De ontwikkelingen gaan hard in de webdesign wereld daarom blijf ik mij graag ontwikkelen en bijleren zodat ook bij webdesign ontwerpen steeds up to date zijn!

Ik help ruim 16 jaar bedrijven en zzpérs met de ontwikkeling van websites en marketing.

Door mijn opleiding en werkervaring in digitale online marketing, kan ik deze mooi samen inzetten in het webdesign met marketing ervaring, dat is 2 vliegen in 1 klap! Voor ingewikkelde webdevelopment projecten werk ik soms samen met geweldige developers.

Elk jaar is iets “hot” in design. Dit jaar 2019 is de trend BRUTAL WEBDESIGN hetgeen betekend veel felle kleuren en op eerste gezicht vreemde combinaties, a-symmetrie en fluid ontwerpen.

Ik reis graag, ik leer graag nieuwe dingen over vanalles en nog wat, ik creëer graag dingen en breng graag SPIRIT & SPARKLE in mijn leven. Ik vind het belangrijk dat ik iemands verhaal hoor voordat we samen op pad gaan:-) Zo hoop ik die Spirit & Sparkle in de ontwerpen te kunnen brengen die horen bij jou en je wensen. De uitdagingen in mijn werk maken geen enkele dag hetzelfde, soms wordt ik er gek van omdat iets niet werkt, soms moet je uren debuggen om een probleem op te lossen, maar als het dan gelukt is of als iemand super blij is met het resultaat…..dan maakt dat mijn dag helemaal TOP!

Behind the Scenes

my companion who helps me enjoying natures beauty & blowing a fresh wind through my brains….

Creative

Let’s Get Started

JA! Ik wil
✭ SPARKLES✭
in mijn Onderneming!

Share This