Contact

Get In Touch

+31 (0) 651 404 102

spirit (@) by-spiritdesign.com

Neem contact op

FAQ

Hoe zit het precies met content aanleveren?

Het aanleveren van teksten, logo, afbeeldingen en alle aanvullende informatie zijn van wezenlijk belang om de vormgeving of ontwikkeling te realiseren. Om het proces zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen is een goed contact onzettend belangrijk. Ben jij als ondernemer of zzpér niet bezig met met ondernemen? Geen probleem wij zorgen graag voor geschikte content ontwikkeling met SEO in gedachten. 

Lees meer hierover

Wat is website advies precies?

Heb je al een website, maar heb je het idee dat er meer uit te halen valt? Of misschien vraag je je af of je website nog wel uptodate is, misschien wil je weten hoe je website zich kan onderscheiden van concurrenten. Dan is Website Advies een goed idee, wij analyseren je website waarna een advies volgt met praktische tips om je website te verbeteren. We kunnen een strategisch plan omzetten om te zorgen dat je huidige website naar een hoger niveau getild wordt. 

Lees meer hierover

Wat is SEO en optimalisatie precies?

Bij standaard optimaliseren en SEO zal ik zordragen dat je gehele website voorzien is van de juiste metatags, metatitle, keywords en instellingen voor optimalisatie.
Daarnaast zullen alle afbeeldingen worden geoptimaliseerd waardoor ze zo klein mogelijk zijn en snel geladen worden.

Dan is de zorg dat je website snel geladen wordt voorzien van de eerste stap en basis optimalisatie.

Voor uitgebreidere mogelijkheden en verder optimaliseren

Lees meer hierover

 

 

 

 

 

 

 

Wanneer moet ik betalen?

Bij de start van een opdracht vragen we een aanbetaling van 50%. Eventueel in overleg in termijnen. Bij oplevering wordt de laatste termijn in rekening gebracht. 

Alle grafische vormgeving dient voldaan te worden na levering van het definitief ontwerp inclusief 1 correctie ronde. (extra correcties voeren worden op basis van nacalculatie uurtarief berekend)

Wat is het verschil tussen zelf onderhouden en onderhoudscontract?

Natuurlijk kun je zelf je website onderhouden. Als je weet hoe het werkt, kan dit prima zelf. Heb je geen flauw idee hoe je je website moet onderhouden? Heb je er geen tijd voor, of nog belangrijker, wil je er geen tijd voor vrij maken?

Laat mij het dan voor je doen!

Ik zorg ervoor dat je website altijd up-to-date is, dat alles naar behoren werkt, en dat in een noodsituatie je website direct weer online is.

Lees meer over onderhoud

Leren zelf je website te onderhouden?

Wil je graag zelf je website updaten met nieuwe teksten of producten? of misschien je blog schrijven maar ook foto’s toevoegen? Dat kan, ik leer je graag hoe je dit het beste kunt doen. Wil je hier meer over weten, neem dan even contact op.

Creative

Let’s Get Started

JA! Ik wil 
✭ SPARKLES✭ 
in mijn Onderneming!

Share This